Törökbálinti Sport
Menü
 
TTC Labdarúgás (NB III)
 
TTC Női Kézilabda (Bp.I/B)
 
TTC-Yama Karate Klub
 
TTC Cselgáncs
 
TTC RSG
 
TTC Sakk
 
TTC Ijászat
 
TTC Extrémsport
 
TFC Labdarúgás (BLSZ III)
 
Törökbálint Focisuli
 
Elite Basket (NB I/B)
 
TÉTE Futás
 
Linkek
 
Látogatók
Indulás: 2008-08-17
 
Szerzői jogok

A www.balintisport.hu teljes tartalmát szerzői jogok védik!

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Friss hírek
Friss hírek : Lindab-Törökbálinti TC Felnőtt labdarúgás (NB III) – Visszavágtunk az őszi fiaskóért!

Lindab-Törökbálinti TC Felnőtt labdarúgás (NB III) – Visszavágtunk az őszi fiaskóért!

ZI  2010.05.25. 10:15

Lindab-Törökbálinti TC – Móri SE     3 - 2    ( 1 - 1 )

2010. május 23. (vasárnap) 17 óra

Alsóerdősor utca: 200 néző

 


Játékvezetők: Kovács II. Gábor (Csák János és Baráth Zoltán)

Összeállítások:

Lindab-TTC: Frank Tamás – Pásztor Dániel, Bábik Tibor, Róza László, Kilik Balázs - Mészáros Dániel, Lázár Szabolcs (Miriuta Marco 69. p.), Héray László (Nagy Balázs 63. p.), Takács Attila (Tóth Ákos 65. p.) - Egressy Gábor, Csintalan Csaba

Edző: Mersich Péter

Móri SE: Györök Zoltán – Wieland Zsolt (Mallinerits Norbert 25. p.), Lucza Gábor, Bátki Tamás, Takács Máté (Juszkó József 77. p.)– Horváth Zsolt, Béres Zoltán, Disztl Milán (Ruzsics Dávid 67. p.), Varga Ferenc – Rigó Gábor, Handler Ottó

Edzők: Domján Norbert és Mári Attila

Gólok:

Egressy Gábor 28. perc            1 - 0

Disztl Milán 33. perc                 1 - 1

Handler Ottó 61. perc               1 - 2

Csintalan Csaba 76. perc          2 - 2

Róza László 79. perc                 3 - 2

Sárga lapok:  Héray László 60. p., Tóth Ákos 86. p., illetve Varga Ferenc 37. p., Disztl Milán 67. p.

Az elmúlt hetek hűvös és esős időjárása már-már megváltozni látszott erre a szép, hosszú pünkösdi hétvégére. Azaz csak részben, mert ma sem maradt el a már mindennapos felhőszakadás. Annyiban kegyes volt hozzánk, hogy legalább nem a mérkőzés alatt este ki magát, hanem még előtte, így nem kellett félbeszakítani a mérkőzést úgy, mint előző nap az öregfiúk meccsen. Hiába sütött ki újra a nap, a pálya talaját azonban rendesen feláztatta a zivatar, így a srácok kissé csatatérré változtatták a mérkőzés végére a gyepszőnyeget.

Nem büszkélkedhettünk sok nézővel és Mórról is viszonylag kevesen látogattak a katlanba, de bizony, akik nem voltak ott, sajnálhatják, hogy nem látták ezt a mérkőzést, mert mindkét csapat határozottan jól és kulturáltan játszott  Változatos, kemény, férfias játék volt, sok-sok látványos akcióval, gyönyörű gólokkal. Megkockáztatom, hogy még egy fokkal jobban játszottunk, mint előző héten a már bajnok Újpest B csapata ellen, akiknek ezúton is gratulálunk a második vonalba jutáshoz!

Percről-percre:

2. perc: Csintalan Csaba jobb oldali bedobását Lázár Szabolcs kapja, visszapassz Csintalan Csabához, kapura ível, de Györök kapus a hosszú saroknál könnyedén fogja.

3. perc: Varga Ferenc lepi meg egy lövéssel Frank Tamást, kapusunk jól helyezkedik és védi a lövését.

4. perc: Lucza Gábor vágja fel Mészáros Dániel középen, jó 22 méterre a kaputól. A szabadrúgáshoz Egressy Gábor és Bábik Tibor készülődik. Egressy Gábor lövése megpattan a sorfalon, a bal oldalról szöglet következik. Egressy Gábor beadását Héray László fejeli a móri kapura, de a labda megpattan egy védőn.

5. perc: Disztl Milán távoli lövése kellemetlenül lepattan Frank Tamás előtt, de a hálóőrnek nem okoz gondot a labda megszelídítése.

7. perc: Támadunk, Takács Attila fejjel csúsztat tovább a félpályánál Csintalan Csabának. Egressy Gábor elviszi védőjét, így Csintalan Csaba egy visszacsellel tiszta helyzetbe kerül a kapussal szembe, higgadtan elgurítja a kapus jobb keze mellett, a labda először az egyik, majd a gólvonalon végiggurulva a másik kapufára, onnan pedig kipattan, de nincs érkező játékosunk, így az óriási helyzet kimaradt! Nagyon szép akció volt, a publikum tapssal jutalmazta!

10. perc: Pásztor Dániel bedobása a 16-oson belül találja Egressy Gábort, passz Héray Lászlónak, aki a érkező Bábik Tibor elé gurít, a játékos 30 méterről a kapu fölé durrantja a labdát.

12. perc: Bábik Tibor szabálytalankodik, ezért a játékvezető szabadrúgást ítél 30 méterre a kapunktól. Béres Zoltán áll a labda mögé, lövését Lázár Szabolcs kifejeli.

14. perc: Bábik Tibor a baloldali vonal mellől végezhet el szabadrúgást 32 méterre a kaputól. Lövését Lázár Szabolcs csúsztatja meg fejjel, de a labda a kapu mellé száll. Nézőtéri reakció: Úúúúúúúúúúúh!!!
15. perc: Jobb oldali keresztlabdát kap Takács Máté, de az átadást csak a kapu mellé tudta fejelni. A következő akcióban szintén ő a baloldalról éles szögből lőtte Frank Tamás kapujára, portásunk csak kiütni tudta a kifejezetten kellemetlen lövést. Szép volt Tamás!
19. perc: Most Horváth Zsolt veszélyeztet a jobb oldalról szintén egy lapos lövéssel, de Frank Tamás ismételten véd.
22. perc: Mészáros Dániel jobb oldali beadását Wieland Zsolt fejeli szögletre. A baloldali sarokrúgást Egressy Gábor végzi el ismét, Héray László érkezik a már megszokott fejesre, de visszapattan a védelemről épp elé a labda, beadását felszabadítják a móri védők.
23. perc: Jobb oldalról érkezik egy beadás Rigó Gábor részéről, melynek végén egy fejessel veszélyeztetik Frank Tamás kapuját, aki azonban tisztán fogja a labdát.

Kifejezetten jó a meccs, a csapatok zakatolnak és látványos, izgalmas játékkal szórakoztatják a nézőtéren ülőket.
24. perc: Baloldali szöglettel jöhetnek a vendégek, de a tülekedésben Róza László elleni szabálytalan ütközés végett kifelé ítél szabadrúgást Kovács II. Gábor játékvezető.

25. perc: Szép móri akció következik: Handler Ottó baloldali keresztlabdáját Takács Máté teszi be, az érkező Rigó Gábor fejessel fejezi be az akciót.

26. perc: Egressy Gábor kerül helyzetbe, ellőhette volna, de önzetlenül vissza akarta gurítani Csintalan Csabának a labdát, védője leleste a mozdulatát, megpattan a lábán, így a legyengült lövést Györök kapus felszedhette.

28. perc: Pásztor Dániel mesteri indítása a jobb oldalon Mészáros Dánielnek, aki megiramodik az alapvonal felé, védőjével szemben az első próbálkozásra nem sikerül eltalálni a labdát, viszont megzavarta ezzel ellenfelét, a következő mozdulata már tanári volt és a beadására érkező Egressy Gábor gyönyörűen eldőlve 11 méterről jobbal, kapásból a jobb alsó sarokba lőtte a labdát! Káprázatos támadás végén gyönyörű befejezés és természetesen járt a nézőtéri ováció és tapsvihar is a fiúknak! 1 – 0

Szépen, szervezetten futballozunk, nagyon sokat támadunk és jól játszunk!

32. perc: Takács Attila szabálytalankodik az oldalvonal mellett 35 méterre jobb oldalon. Horváth Zsolt íveli át a labdát, Disztl Milán érkezik és kotorja kapu felé a labdát, Róza László a gólvonal előtt fél méterrel próbál még menteni, de már csak a hálóba tudja vágni a labdát. Nem örülhettünk sokáig az előnyünknek! 1 - 1

34. perc: Egressy Gábor jobb oldali szögletét Györök Zoltán zsákmányolja.

36. perc: Mészáros Dániel jobb oldali beadása centikkel Egressy Gábor mögé száll, így az ígéretes helyzettel nem tudunk élni, pedig nagyon szép támadás volt.

37. perc: Varga Ferenc nem éppen sportszerű – nyújtott, páros lábbal repült a labdával megiramodó Pásztor Dániel után – megmozdulásáért kapott sárgalapos figyelmeztetést.

42. perc: Óriási helyzetbe kerülünk megint. Mészáros Dániel a jobb oldalon szemtelenül megveri ellenfelét egy káprázatos csellel, beadása is jól sikerül, de két játékosunk az 5-ös vonalán lemarad a lehetőségről.

44. perc: Héray Lászlóval szemben szabálytalankodnak, ezért Bábik Tibor ismételten a labda mögé állhat a bal oldali vonal mentén 35 méterre a kaputól. A belőtt labdát Lucza Gábor fejelte szögletre. Egressy Gábor végezheti el a szögletet a jobb sarokról és ismét egy nagy helyzet kapujában állunk, de nem tudunk belépni rajta. Rigó Gábor ütközik Györök Zoltánnal az ötösön belül, minkét móri játékos a földön marad. A kavarodásban a játékvezető kapustámadásnak ítéli a helyzetet (Hhmm?), ezért kifelé szabadrúgás.

Mindkét csapat az öltözőbe vonul a szünetre. A második félidőben hazafelé támadhatunk!


48. perc: Egressy Gábor indul meg a baloldalon, gondol egyet és 20 méterről megereszt egy lövést, a móri kapus megfogja a labdát.

53. perc: Róza László a szögletzászlóhoz közel kitessékeli a labdát. Béres Zoltán rúgja a jobb sarokról kapunk elé a labdát, Héray László fejessel felszabadít.

55. perc: Pásztor Dániel tisztáz szögletre. A bal sarokról elvégzett lövést Frank Tamás az 5-ösön leszedi.

57. perc: Óriási helyzet és még annál is nagyobb kavarodás a móri kapu előtt, Bábik Tibor tör be a 16-oson belülre egy fineszes csellel, lepasszolja a jobb helyzetben lévő Csintalan Csabának, aki rálövi, megpattan egy móri játékos testéhez szorított alkarján, a publikum és játékosaink is felkiáltanak: „- Kéz, kéz, kéz!” A játékosról lecsorgó labdát a kapus szedi fel.

59. perc:  Róza László elcsúszik 11 méterre a kaputól, Handler Ottó kerül nagy helyzetbe, de nem tudott élni a lehetőséggel.

 

61. perc: Handler Ottó két percen belül ugyanolyan szituációban, azonban most élt a lehetőséggel és az 5-ösről a kapuba vágja a labdát. 1 – 2 A gólt követően idegessé vált egy kissé a csapat, de a fiúk megpróbálták rendezni a sorokat és néhány perc alatt 3 friss játékosunk érkezett a pályára, köztük még egy csatár is.

67. perc: Disztl Milán Mészáros Dániel után, amiért a játékvezető sárga lapot mutatott fel. A bal oldalon a 16-os sarkáról, ígéretes szögből lőhetett szabadrúgást Bábik Tibor. A bal felső sarokba tartó labdát a móri kapus bravúrral védte.

69. perc: Óriási helyzetet hagyott ki Lázár Szabolcs, aki Bábik Tibor gyönyörű keresztlabdáját nem tudta értékesíteni.

72. perc: Ismét Handler Ottó kerülhet helyzetbe, társa visszagurította a labdát, 14 méterről mellé bombáz!

73. perc: Csintalan Csaba kerül a földre a baloldalon, Bábik Tibor ismét a labda mögött, 18 méterről, ”Platini-szögből” küldheti kapura a labdát. Felcsavarta a rövidre, de a sorfalban álló játékos fején megcsúszott a labda, így szöglettel jöhetünk. Tóth Ákos adta be a szögletet, de nem alakult ki belőle komolyabb helyzet. A kontrából egy taktikai szabálytalanság a félpálya előtt, Mészáros Dániel jóvoltából, melyért a vendégek csapatkapitánya szóban meg is regulázza játékosunkat. A játékvezető ezt hallván szóban rendre utasítja a móri játékost. Kapitánynak nevezi, melyre egy kedves szurkolói hang így replikázik: - „Nyugodtan b..d le, az hajóskapitány!”

76. perc: Mészáros Dániel parádés csellel küldi el gyufáért a védőjét a baloldalon, beadja a labdát és a remekül érkező Csintalan Csaba mekkora óriási gólt fejel? Gyönyörű volt! Élményszámba ment! Ismét egy gyönyörű akció gól, amiért a közönség nagyon hálás és nagy-nagy tapssal jutalmazza a csapatot! 2 – 2

79. perc: Szabadrúgáshoz jutunk 25 méterre a móri kaputól a baloldalon, de inkább majdnem középről. Bábik Tibor, Róza László, Egressy Gábor állnak a labda mögé. Róza László nekifut…és a golyó csak száll, száll, száll, mintha dróton húzták volna és felakad a jobb felső sarokba. Te Atya Úr Isten! Ekkora gólt lőni, Rózi! Felrobbant az egész katlan, a nézők tombolnak, mert ezt a gólt hetekig mutogatnák különböző sportcsatornákon! Szépségdíjas gól! Bravó Rózi! 3 – 2  A gólt megelőző percekben nagyon beszorítottuk ellenfelünket, mi többet támadtunk, de 1-2 kontrát vezettek a vendégek is. Most lesz még izgalmasabb a meccs!

83. perc: Egressy Gábor baloldalról küld át egy jó labdát a 16-os jobb sarkára Miriuta Marconak, aki gyönyörűen leveszi, de a háta mögül száguldó játékost lelopta a lábáról a már megszelídített labdát!

86. perc: Mészáros Dániel elhibázott passzát követően Mallinerits Norbert kerül helyzetbe, lövését Frank Tamás tisztán fogja a labdát.

87. perc: Tóth Ákos a mezénél fogva rántja vissza  a félpályánál meglóduló móri játékost, ezért sárga lapot kapott.

89. perc: Horváth Zsolt beadását Frank Tamás üti ki.

90. perc: Csintalan Csaba iramodik meg a jobb oldalon, beadása sajnos Tóth Ákos mögé száll.

90+2. perc: Bábik Tibor indítja Mészáros Dánielt a baloldalon, beadás Csintalan Csabának, aki kiszolgálja az érkező Bábik Tibort, fordultából fölé lő.

 

Mersich Péter nyilatkozata:

Egy igen változatos, élvezetes mérkőzést játszottunk a Mór csapatával és mivel mindkét együttes bátran felvállalta a támadásokat sok helyzet alakult ki mindkét kapu előtt. A helyzetek és a játék képe alapján a félidei döntetlen reálisnak mondható. A második játékrészben fölénybe kerültünk, azonban a legrosszabb pillanatban kaptunk egy elkerülhető gólt, de szerencsére csapatunk nem esett össze hanem még nagyobb erőket mozgósítottunk a fordítás érdekében. Az egyenlítésünk után egy ritkán látható óriási szabadrúgásgóllal tudtuk ismét átvenni a vezetést amit a meccs végéig már nem is engedtünk ki a kezünkből. A csapat nagyszerű hozzáállása, taktikai érettsége és küzdeni tudása ismét három bajnoki pontot eredményezett, mellyel a tabella 4. helyére léptünk előre.

60. perc: Csintalan Csaba rúgta el keresztbe a labdát a kapu előtt, nem sokkal ment el a kapufa mellett, még a nézők fölhördülnek.

 
Hírdetések

 
Kép galériák
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

A lelki bántalmazás nem menõ dolog ---->Night Flower Blog    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia