Törökbálinti Sport
Menü
 
TTC Labdarúgás (NB III)
 
TTC Női Kézilabda (Bp.I/B)
 
TTC-Yama Karate Klub
 
TTC Cselgáncs
 
TTC RSG
 
TTC Sakk
 
TTC Ijászat
 
TTC Extrémsport
 
TFC Labdarúgás (BLSZ III)
 
Törökbálint Focisuli
 
Elite Basket (NB I/B)
 
TÉTE Futás
 
Linkek
 
Látogatók
Indulás: 2008-08-17
 
Szerzői jogok

A www.balintisport.hu teljes tartalmát szerzői jogok védik!

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

TÖRÖKBÁLINTI FOCISULI LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLYA

Egyesületünket és benne szakosztályunkat lelkes szülők és fiatalok hozták létre. A fiatalokból csapat lett, a focit szerető szülőkből edzők, vezetők lettek. A cél az volt, hogy a törökbálinti fiataloknak sportolási lehetőséget biztosítsunk egy önálló utánpotlásnevelő egyesület keretében. Ennek megfelelően a mai modern labdarúgás szükségszerűvé teszi a folytonosságon alapuló labdarúgásképzést. Így az elmúlt időszakban 3 korosztályt alakítottunk ki, ahol UEFA Licenc-es utánpótlás edzők irányították az edzéseket. Az itt képzett gyerekeket nyugodt szívvel adtuk az „anya”   egyesületnek, ezzel segítve Törökbálint labdarugó sportját.
A szakosztály átszervezése folytán elindítottunk egy előképzésen alapuló OVI—FOCIT, így beteljesülni látszik a Focisuli folyamatosságon alapuló labdarugó képzése az óvodás kortól a serdülő korig.
Ezért Vagyunk ezért dolgozunk olyan segítőkkel mint Kis László válogatott labdarúgó, Bicskei Bertalan ex szövetségi kapitány, Géczi István a legendás Fradi kapus.
Természetesen aki részt kíván venni –e nemes munkában támogatóként, szívesen vesszük és várjuk!
A labdarúgó szakosztály vezetősége:
Szakmai irányító: Szentkúti Ferenc
Szakosztály vezető: Gárdosi Péter
edző:
Szalma Balázs
Szentkúti Csaba

Szentkúti Ferenc
Gárdosi Péter

JELENTKEZZ MERT FOCIZNI JÓ !!!

Várjuk 2000. január 1. után született fiúk-lányok jelentkezését
SPORTOLJ VELÜNK, FOCIZZ NÁLUNK !!!

További információ: 
www.tbfocisuli.hu

Hírdetések

 
Kép galériák
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

A lelki bántalmazás nem menõ dolog ---->Night Flower Blog    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia