Törökbálinti Sport
Menü
 
TTC Labdarúgás (NB III)
 
TTC Női Kézilabda (Bp.I/B)
 
TTC-Yama Karate Klub
 
TTC Cselgáncs
 
TTC RSG
 
TTC Sakk
 
TTC Ijászat
 
TTC Extrémsport
 
TFC Labdarúgás (BLSZ III)
 
Törökbálint Focisuli
 
Elite Basket (NB I/B)
 
TÉTE Futás
 
Linkek
 
Látogatók
Indulás: 2008-08-17
 
Szerzői jogok

A www.balintisport.hu teljes tartalmát szerzői jogok védik!

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Friss hírek
Friss hírek : Lindab-Törökbálinti TC Utánpótlás labdarúgás NB III (U19) – Nem sikerült a bravúr! De emelt fővel jöhettünk le a pályáról

Lindab-Törökbálinti TC Utánpótlás labdarúgás NB III (U19) – Nem sikerült a bravúr! De emelt fővel jöhettünk le a pályáról

ZI  2010.06.01. 10:36

 NB III Duna Csoport (U19)     24. forduló

Lindab-Törökbálinti TC – Pénzügyőr SE  2-3 (1 - 1)

  

Játékvezetők: Fazekas Attila (Kara Pál, Pfeifer Renáta)

 

Alsóerdősor: 125 néző


 

Összeállítások: 

Lindab-Törökbálinti TC: Molnár Balázs – Király Norbert, Zimon Gábor, Orbán Márk, Kovács Gábor – Lódri Gábor, Bolla Ferenc (elekes Attila 54. p.), Cserpes Zsolt, Cseke Levente (Sohajda Dávid 77. p.) – Sipos Péter (Kyriakidis Vito 74. p.), Pop Richárd

Edző: Mersich Péter

 

Pénzügyőr SE: Hajdu Gergely – Sokolowski András, Király Márton (Székely Szabolcs 91. p.), Szakolczai-Sándor Balázs, Miklósi Gergely – Szabó Dávid, Tóth Máté, Moldován Tibor (Tarnai Bence 83. p.), Tóth Levente (Moldován Krisztián 46. p.- Kiácz Mihály 90. p.)) – Kovács Péter, Kocsis Máté

Edző: Vatai Attila

 

Sárga lapok: Sipos Péter (34. p.) és Moldován Tibor ( 44. perc)

 

 

Szép számú nézőközönség előtt kezdődhetett el az „aranycsata” a délelőtti időszakhoz képest kissé fülledt időben (ekkor még senki sem gondolt arra, hogy bő 3 óra múlva a szélsőséges időjárás végett labdarúgó pályáink Dunává és Duna-deltává változnak!:()

Szép számú nézőközönség előt

Mindkét csapat nagyon készült erre a mai megmérettetésre, mert a bajnoki cím volt a tét. Fiaink fegyelmezetten játszottak a rendkívül képzett, gyors vendégek ellen.

Mezőnyben többet birtokolták a pasarétiek a labdát és már az első félidőben 3 gólos előnyre tehettek volna szert, de kapusunk és a kapufa, valamint védelmünk borsot tört az orruk alá, így egy feleslegesen elkövetett szabálytalanság utáni szabadrúgásból tudták megszerezni a vezetést a félidő végén, melyre azonnal válaszoltunk, így a második félidőre úgy jöttünk ki, mint ha most kezdődne a mérkőzés.

A második játékrész derekától kissé enerváltak lettünk és ezt kihasználva a vendégek megszerezték a vezetést. A két 16-os között folyt a játék, néha 1-1 veszélytelennek nem mondható helyzettel mindkét oldalon. Az utolsó 20 percben még növelte előnyét a Pénzügyőr. Most kezdődtek ám az igazi izgalmak, mert ez elkövetkezendő 10 percben is mindent egy lapra tettünk fel, próbáltuk menteni a még menthetőt. Mersich mester még frissített a csapaton és kissé át is szervezte, melynek következtében újra veszélyesebbek lettünk és a szépítést követő gól után is akadtak helyzeteink, de sajnos ma Fortuna nem állt mellénk.

Igazságos eredmény született! A rendkívül fegyelmezetten, szervezetten játszó – immáron Bajnokcsapattól – nem volt szégyen kikapni.

Gratulálunk a Pénzügyőr SE csapat játékosainak és edzőjének, megérdemelten nyerték meg a bajnokságot!

 

Nagyon szépen köszönjük Szurkolóinknak, hogy ilyen sokan kilátogattak a katlanba és bíztattak bennünket!

Az ifjúsági csapat ezt az ezüstérmet is nagy sikernek könyvelheti el, hisz’ az elmúlt évtizedekben Törökbálinton erre nem volt példa!

Gratulálunk a fiúknak a dobogó 2. fokához, az ezüst is szépen csillog! Szép volt fiúk!

Haaaaaaaaajráááááááá Báááááálint, Hajrá Bálint!

 

 

A gólok történe:

43. perc: Bolla Ferenc szabálytalankodik a jobb oldalon a büntetőkörnél, a megítélt szabadrúgás elvégzéséhez Moldován Tibor készül. 20 méterről a jobb alsó sarokba küldte a labdát, Molnár Balázs még beleért a jól eltalált lövésbe, de a labda a hálóba vágódott. 0 – 1 A gól lélektanilag a lehető legrosszabbkor jött a félidő lefújása előtt.

45. perc: A félpályán túl, bal oldalon, közel az oldalvonalhoz szabadrúgáshoz jutunk. Pop Richárd áll a labda mögé, a remekül a kapu előterébe ívelt labdájára Sipos Péter érkezik és védhetetlenül fejjel a kapu közepébe csúsztat! 1 – 1  Szép volt Sipi! Most viszont a vendégeket érhette hidegzuhany, hogy az alig egy perce megszerzett vezetésüket egy gyors válasszal egalizáltuk és ezzel az eredménnyel vonulhattunk az öltözőbe.

58. perc: A baloldalon Király Norbert veszített egy párharcot, a baloldalon megiramodó Szakolczai-Sándor Balázs remek beadására a hosszú oldalon érkezett Király Márton és 2-3 méterről bevetődve felvágta a sarokba. 1 – 2

72. perc: Kovács Péter nagyon szépen vitte el a labdát a baloldalon, beadására a remekül érkező Szakolczai-Sándor Balázs érkezett és spiccel 11 méterről a kapu közepébe lőtte a  labdát. 3 – 1

87. perc: Szögletrúgáshoz jutunk, a belőtt szöglet két vendégjátékos kezén is megpattan, így a játékvezető 11-es pontra mutat. Zimon Gábor higgadtan a bal kapufa mellé, középmagasan helyezte el a labdát a hálóba 3 - 2  

 

Edzői nyilatkozatok:

Mersich Péter: Megpróbáltunk mindent megtenni a győzelem érdekében. Ma jobb volt nálunk a Pénzügyőr, megérdemelten győztek. Gratulálok a bajnoki címükhöz!

A megszerzett ezüstérmünk nagyon szép teljesítménynek számít, mivel a Lindab-TTC ifi csapata évtizedekkel ezelőtt mutatott fel hasonlóan szép teljesítményt!

Az egész évet figyelembe véve a hátralévő mérkőzéseinken megpróbálunk eredményesen játszva győzelemmel búcsúzni az idei szezontól.

Vatai Attila: Varázslatos hangulatú mérkőzésen a nagy rivális otthonában tettünk felkiáltó jelet az együtt töltött 3 éves munka végére. Szinte mindenki elvárta a bajnoki címet a csapattól, de a kötelezőt a legnehezebb hozni. Remek környezetben, szurkolóinktól támogatva, végig kézben tartottuk a mérkőzést. Külön öröm, hogy a majd 10 éve együtt lévő csapat a búcsúhoz közeledve szerezte meg első bajnoki aranyérmét, ez az élmény remélem egy életen át elkíséri őket. A neheze csak most következik, egy zárt közösség ölelő karjaiból kiszakítva kell majd teljesíteni az életben és a futballpályákon. A mai játékhoz és a bajnoki aranyérem megszerzéséhez gratulálok a keret minden tagjának, köszönöm a szurkolók, barátok és szülők mosolyát és támogatását!

(Vatai Attila nyilatkozatának forrása: www.penzugyor.eoldal.hu)

 
Hírdetések

 
Kép galériák
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

A lelki bántalmazás nem menõ dolog ---->Night Flower Blog    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia