Törökbálinti Sport
Menü
 
TTC Labdarúgás (NB III)
 
TTC Női Kézilabda (Bp.I/B)
 
TTC-Yama Karate Klub
 
TTC Cselgáncs
 
TTC RSG
 
TTC Sakk
 
TTC Ijászat
 
TTC Extrémsport
 
TFC Labdarúgás (BLSZ III)
 
Törökbálint Focisuli
 
Elite Basket (NB I/B)
 
TÉTE Futás
 
Linkek
 
Látogatók
Indulás: 2008-08-17
 
Szerzői jogok

A www.balintisport.hu teljes tartalmát szerzői jogok védik!

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Friss hírek
Friss hírek : Lindab-Törökbálinti TC Felnőtt labdarúgás (NB III) - Újabb vereséget szenvedtünk el!

Lindab-Törökbálinti TC Felnőtt labdarúgás (NB III) - Újabb vereséget szenvedtünk el!

ZI  2010.06.07. 15:27

Sárisáp-SIKÉR SE - Lindab-Törökbálinti TC

2010. június 6. (vasárnap) 17 óra

Sárisáp, Fő utca: 200 néző

 


Összeállítások:

Sárisáp-SIKÉR SE: Joós Gábor – Máj Gábor, Galambka Gergely (Szőllősi Ferenc 46. p.), Győri Zoltán, Németh Attila - Simon Viktor (Ligeti András 43. p.), Molnár István, Horváth László, Molnár Dániel – Jurásek Károly (Hegyi Csaba 63. p.), Pap Dávid

Vezetőedző: Honti József

Lindab-TTC: Frank Tamás – Pásztor Dániel (Nyitrai Zoltán 46. p.), Bábik Tibor, Róza László, Kilik Balázs – Lázár Szabolcs (Héray László 55. p.), Nagy Balázs, Szőke László, Takács Attila - Egressy Gábor, Csintalan Csaba (Tóth Ákos 55. p.)

Edző: Miskei Attila és Mersich Péter

 

Gólok:

Csintalan Csaba 26. perc          0 - 1

Jurásek károly 53. perc            1 - 1

Pap Dávid 60. perc                    2 - 1

Pap Dávid 85. perc                    3 - 1

Sárga lapok:  Bábik Tibor 37. p.,  Kilik Balázs 37. p., Nagy Balázs 80. p., Molnár István 84.p.

 

A sárisápi pálya adottságai lévén is méltán mondható katlannak, de akár egy üstnek is, amelynek egyik oldalát kidöntötték. Nagyon szép, kellemes környezetben, jó hideg üdítő, sör és mindenféle ropogtatni való mellett, nem túl színvonalas mérkőzést láthattunk. A gólok ugyan nem erről árulkodnak, de nem említhetjük egy lapon a 2-3 héttel ezelőtti mérkőzéseinkkel.  Az első játékrész második felében több helyzet is adódott előttünk, de valahogyan nem voltunk eredményesek, a végső pillanatokban megremegett a láb. A vezetés megszerzése után aztán mi irányítottuk a játékot, bár el kell mondani, hogy a gól előtt mindösszesen kétszer jutottunk el a kapuig, mert a hazaiak letámadtak bennünket. A második félidőben mintha nagyon megnyugodtunk volna, bár az egy gól szinte nem is gól, de mégis valahogyan így tűnt a domboldalból. A második játékrészben egészen más felfogásban jöttek ki a hazaiak, mely abban nyilvánult meg, hogy borzalmas nagy vehemenciával vezették a veszélyesebbnél-veszélyesebb támadásokat, bár éles helyzet nem alakult ki Frank Tamás kapuja előtt, de a kaput elkerülő, záporozó lövések erről tettek tanúbizonyságot. Mi sem maradtunk adósok, a két remek ékünk sorra került helyzetbe már az egyenlítést követően is, de „az ajtó-ablak” nyitottsága nem volt elég nagy, így ha picivel is, de mindig csak elmaradt a hőn áhított gól.

Ismételten nagyon sok szimpatizánsuk kísért el bennünket, melyet nagyon köszönünk nekik ezúton is. Ha már a szimpatizánsoknál tartunk, szerencsém volt „összeismerkedni” a helyi, nevezzük őket „keménymagnak”, akik picit az első félidőben az igen fiatal partjelzőre, „hogyismondjam?” szóban erős ráhatással voltak. Ami jött a domboldalból, olyan volt az ítélet. Azonban jól elbeszélgettünk, elnevetgéltünk, poénkodtunk, sőt még a kellemetlen, pályán történt szituációkat is átbeszéltük, megbeszéltük, s bármilyen hihetetlen is, két ellentétes tábor megtalálta az emberséges hangot egymással. Két komoly, említésre méltó sportszerűtlenséget említenék meg, nem szabálytalanságot, sportszerűtlen viselkedést mindkét csapat részéről. Az egyik a csapatkapitányunk, aki felvette a kesztyűt a helybéli „beszólókkal” és ezt a kesztyűt nem tudta ledobni, s bizony ez jellemezte a mérkőzés folyamán végig a viselkedését. A másik a hazai, a nap folyamán 2 gólt is szerző fiatalember, aki a vezetést megszerző találata után, +18-as karikát bőven meghaladó, felnőtt filmeket meghazudtoló, obszcén mozdulatokkal mutatta meg a (cenzúra miatt nevezem meg, csak így) cumizás, nyalókázás, szopókázás összes lehetséges változatát a vendégszurkolók és a kispad irányába. Fittyet hányt arra, hogy icipici lányok, nagyobb lányok, barátnők, terhes anyák, édesanyák, nagymamák is ülnek a nézők között nem csak a vendégek szurkolói, hanem a helyiek között is jócskán. Úgy gondolom, ezért a sportszerűtlen viselkedéséért a játékvezető nyugodtan figyelmeztethette volna (ezt a fajta gólörömöt és viselkedést - még mielőtt levennék a fejemet - a helyi szurkolók is elítélték!)

Visszatérve a mérkőzésre a második félidőben jobban játszott a Sárisáp és a mérkőzés  utolsó perceiben be is biztosította a vezetését. Megérdemelten győztek, nehéz ezt leírni, de ez az igazság.

A megsérült Simon Viktornak gyógyulást és további sok sikert  kívánunk a Sárisáp csapatának!

 

Percről-percre:

Mi kezdtük el a játékot.

2. perc: Az első szögletünket Egressy Gábor adhatja be a jobb sarokról, nem lesz belőle komolyabb helyzet, a védők kifejelik a labdát.

4. perc: Róza Lászlót hozzák játékostársai kellemetlen helyzetbe egy a 16-os előterében, csak szabálytalanság árán tudja megszerezni. 18 méterről, ígéretes szögből hárman készülődnek a szabadrúgáshoz. Németh Attila végzi el, de jócskán fölé durrantja a labdát.

9. perc: Baloldalon előreívelt labda találja meg Jurásek Károlyt, aki Kilik Balázs ellen nem nyeri meg az 1:1 elleni párharcot, védőnk remekül szorítja ki a támadót.

15. perc: Simon Viktor nagy lövése száll el a kapunk előtt.

26. perc: Óriási tűzijátékot rendeztünk a hazai kapu előterében, Joós kapus nagy bravúrokat mutatott be, a kipattanót Takács Attila szerezte meg, jobbra passz Csintalan Csabának, aki visszateszi a labdát Takácsnak, leviszi az alapvonalig és visszagurítja az érkező Csintalannak, aki védhetetlenül a bal alsóba vágja a labdát! Szép volt, bravó! 0 - 1

28. perc: Szőke László baloldalról elvégzett 45 méteres szabadrúgása az 5-ösön lepattan, a kapus tisztán fogja.

31. perc: Egressy Gábor beadására Csintalan Csaba érkezik a baloldalon, de előle Molnár István gyönyörű mozdulattal felszabadít.

34. perc: Bábik Tibor megmozdulása Jurásek Károly ellen sárgalapos figyelmeztetéssel zárul. A jobb oldalon a büntetőkörön kívülről végezhetnek el szabadrúgást a hazaiak. A 4 tagú sorfallal szemben Németh Attila áll, de jócskán a kapu fölé lövi a labdát.

37. perc: Kilik Balázs a jobb oldalon Simon Viktor után rúgott fektében, sárgalap a jutalom. A hazaiak játékosát ápolni, majd néhány perc múlva lecserélni kellett. Horváth László rúgja kapunkra 45 méterről a labdát, de Frank Tamásnak ez csemege, könnyedén megfogja a lövést.

41. perc: Lázár Szabolcs elől Németh Attila ment remekül bedobásra jobb oldalon a 16-os és az oldalvonal között.

43. perc: Veszélytelen szabadrúgás Galambka Gergelytől a félidő vége előtt, melyet Róza László ártalmatlanít fejjel szögletre. Horváth László baloldali szögletét élesen a kapu előterébe rúgta, lövése elszállt mindenki előtt és nem sokkal kerülte el a bal felső kapufát.

A félidő lefújása után az öltözőbe vonuláskor a kapu mögött ülő idős helyi szurkolók durva szavakkal illetik csapatkapitányunkat, aki ezt nem hagyja válasz nélkül és hamar szócsata kerekedik. Az idősebb sporttársak még akkor is folytatták, amikor már játékosunk rég az öltözőben volt. Majd a kijövetelkor tovább gyűrűzött az eszmecsere.

 

47. perc: Egressy Gábor jó labdát kapott, de kissé elcsúszik, előle a jó ütemben érkező Simon Viktor tessékeli szögletre a labdát, aztán a szögletből egy bedobás, majd egy újabb szöglet következik immáron a bal oldalon.

49. perc: 25 méterre a kaputól Jurásek Károly és Róza László újabb csatája következik, a csatából a hazaiak remek játékosa kerül ki, aki a nap folyamán igen sok borsot tört védelmünk orra alá. 25 méterről következik szabadrúgás a jobboldalon. Ligeti András jobbal ereszti kapura a lövést, de a sorfalról kipattan bedobásra.

53. perc: Ligeti András bepassza az oldalvonal mellől eredményezte az egyenlítő találatot. Beadására Jurásek Károly érkezett jó ütemben középen és vetődő kapusunk hasa alatt a hálóba vágta a labdát. 1 – 1

55. perc: Bábik Tibor ellen követtek el szabálytalanságot a kezdőkör közelében. A sértett távoli lövését keresztbe rúgta, a Joós Gábor hárította a lövést.

58. perc: Kilik Balázs tanári labdafedezését láthattuk, Ligeti András a jobb oldalon betört a 16-oson belülre és gólhelyzetbe került, de rutinos védőnk gyönyörűen kizárta őt a játékból. Bravó Kiló!

59. perc: Újabb lendületes támadás az „isápiaktól”, ismételten Ligeti András veszélyes beadása következett, melyet Jurásek Károly fejelt fölé. Szép támadás volt!

60. perc: Most Jurásek Károly beadása következik előtte Bábik Tibor csatája a játékossal, a labdával, a talajjal. Védőnk elcsúszik az alapvonalnál, így a középen érkező Pap Dávid a kapu közepébe vágta a labdát. Megszerezték a vezetést a hazaiak és következett a korhatáros gólöröm! 2 - 1 

64. perc: - Szőke László beadására Tóth Ákos érkezett, 7 méterről kapura leadott lövése elakadt a védőben. Ez is nagy helyzet volt!

66. perc: Egressy parádés labdáját Tóth Ákos kapja a jobboldalon a 16-os sarkánál, gyönyörű csellel viszi be, már a kapust is elküldi testcselével jobbra és jobb lábbal higgadtan a bal kapufa mellé gurít. Óriási helyzet volt, a publikum már gólt kiáltott! Remek támadás volt, de pontatlan befejezéssel! Ez volt a meccslabda!

69. perc: Szőllősi Ferenc jobb oldalról, 20 méterről leadott lövését Frank Tamás gyönyörűen védi! Ez az Tamás!

72. perc: Ismételten Szőllősi Ferenc, de most 7 méterről leadott lövését védi portásunk!

73. perc: Hegyi Csaba indítja Győri Zoltánt a jobboldalon a 16-os oldalvonalánál, a játékos keresztül rúgta kapunk előtt, nincs rá érkező. Most többet támadnak a hazaiak, rendre veszélyes támadásokat vezetnek.

74. perc: Egressy Gábor 25 méterről gondol egyet és kapura durrant, lapos, kellemetlen lövése éppen csak elkerüli a bal kapufát! Szép volt Egér!

76. perc: Pap Dávidnak most meggyűlt a labdával a baja, talán a sok „cumizós” jelenet bemutatása vehette el az erejét, mert ígéretes helyzetben nagyon csúnyán fölé lőtte a labdát.

81. perc: Újabb egyenlítési lehetőség adódott előttünk, Bábik Tibor suhan el a jobb oldalon, beadására érkezik Nagy Balázs és óriási helyzetben 5 méterről fölé rúgja a labdát! Jesszusom!

83. perc: Szabadrúgáshoz jutunk a jobb oldalon a 16-os csücskénél. Bábik Tibor  beadását Nyitrai Zoltán csúsztatja, de fejese elkerüli a hazaiak kapuját.

85. perc: Megkaptuk a kegyelemdöfést! Ismét Pap Dávid kap labdát középen, szerencsére eddig többször is hibázott, ám ezúttal nem remegett meg a lába és a kapu közepébe rúgja a labdát. Azonban nem ismételte meg a korábban bemutatott gólörömöt sokunk megnyugvására. A gól egyébként szép volt! 3 - 1

 

Az egy héttel ezelőtti égi csapás után szép nyári vasárnapi meccsidőt kaptunk az égiektől.

 
Hírdetések

 
Kép galériák
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

A lelki bántalmazás nem menõ dolog ---->Night Flower Blog    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia