Törökbálinti Sport
Menü
 
TTC Labdarúgás (NB III)
 
TTC Női Kézilabda (Bp.I/B)
 
TTC-Yama Karate Klub
 
TTC Cselgáncs
 
TTC RSG
 
TTC Sakk
 
TTC Ijászat
 
TTC Extrémsport
 
TFC Labdarúgás (BLSZ III)
 
Törökbálint Focisuli
 
Elite Basket (NB I/B)
 
TÉTE Futás
 
Linkek
 
Látogatók
Indulás: 2008-08-17
 
Szerzői jogok

A www.balintisport.hu teljes tartalmát szerzői jogok védik!

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Friss hírek
Friss hírek : Lindab-Törökbálinti TC Labdarúgó Szakosztálya - Beszámoló: Árvízi felajánlás Ónod községnek!

Lindab-Törökbálinti TC Labdarúgó Szakosztálya - Beszámoló: Árvízi felajánlás Ónod községnek!

ZI  2010.06.14. 08:16

 

Rövid beszámoló a tegnapi eseményekről:

 

Délután egy órakor egy négyfős küldöttség indult városunk felé egyenesen az ónodi gátakról egy Ford Transit gépkocsival, „ÁRVÍZVÉDELEM” felirattal: A fedélzeten: Sedenszki Imre, alpolgármester, Vida Mihály, önkormányzati képviselő Kántor András, Ónodi SE sportköri elnöke, és Kondás László, az Ónodi SE elnökségi taggal.

 

 


 

Ajándékokkal kedveskedtek nekünk, egy 13-as számú ónodi mezt kaptunk, képeslapokat és az Ónod Várának képes beszámolóit.

Az éremátadásra a Magyar Labdarúgó Szövetség részéről Bazsánt József, csapatmenedzser érkezett.

Felkérésünket elfogadták az Anti Fitness Club tagjai: Molnár Tamás, Fekete Balázs, Szabó Péter és Varsányi Miklós, valamint a Popdaráló c. műsorból is ismert Bűdi Szilárd, aki a nap konferansziéi teendőit látta el és rövid, rögtönzött interjúkat készített a résztvevőkkel.

 

A mérkőzés előtt az NB III Duna csoportjában bajnoki ezüstérmet szerzett U19-es csapat játékosait és edzőjét szólították a dobogóra egyenként, akiknek Bazsánt József és Kasza Lajos adták át a kupát és az érmeket. A Magyar Himnusz felcsendülése előtt Csintalan Csaba, csapatunk kapitánya megköszönte a szakosztály nevében Miriuta Vasilenek a velünk töltött emlékezetes időszakot és a játékát is.

A mérkőzés félidejében a bajnoki aranyérmek átadására került sor. Az U13-as csapatunknak az Anti Fitness Clubos fiatalemberek, valamint Bazsánt József és Kasza Lajos adták át az érmeket és a kupát és felcsendült a bajnokoknak járó Queen dal is az arénában.

 

Szerencsésen fel tudtuk tenni a koronát a nap végére, hisz’ felnőtt csapatunk az első félidőben vesztésre állt ugyan, azonban a második félidőben megfordította a mérkőzést. Így nem csak anyagi segítséggel, egy újabb sportbarátsággal, de egy szép győzelemmel és nálunk szerzett kellemes élményekkel is gazdagabban térhettek haza Ónodra vendégeink…vissza dolgozni a gátakra és dúcolni vagy éppen bontani az épületeket.

Megható pillanatokat élhettünk át a nap folyamán többször is mind a sikereket tekintve, mind pedig az árvízi védekezés kapcsán mesélt történeteket hallva.

 

Azonban egy biztos, emberségből mindannyian, akik ennek a napnak részesei lehettük, jelesre vizsgáztunk!

 

Ezúton köszönet ismételten a Lindab Kft-nek és dolgozóinak az 1200 elővételben megvásárolt jegyért, valamint a helyszínre kilátogató nézőknek, a játékosoknak és a szakosztálynak, akik még 412 db jegy árával enyhítették Ónod község lakosainak nehéz napjait.

Megyaszai Zoltánnak a nagyszerű technikát is szeretnénk megköszönni, mert nélküle nehéz lett volna megoldani azt, hogy a nézőközönség is hallja, mi történik a pályán és környékén.

 

Tegnap megszületett valami….egy újabb sportbarátság, mely úgy folytatódik, hogy az Ónodi Sportegyesület meghívott bennünket a közeljövőben, hogy megismerhessenek bennünket a helyiek is, és szeretnék, ha látnánk, hogy mire fordítják a felajánlott támogatást.

Személyükben nagyon szimpatikus, dolgos embereket ismerhettünk meg! Útjukra bocsátottuk őket apró ajándékokkal, csapatfényképekkel, pólókkal, és jó magyar szokás szerint egy Ónod község számára palackoztatott borral, hogy vigyék el szeretetünket, együttérzésünket és jó hírünket az Ónodiaknak!

 

Várjuk a találkozást!

 
Hírdetések

 
Kép galériák
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

A lelki bántalmazás nem menõ dolog ---->Night Flower Blog    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL * NE FÉLJ, CSAK HIGYJ!    *****    FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia